←Tilbake til bloggen
Blogg·2 min lest

Flytt notater og innhold mellom Memory Boxes

Se hvordan du flytter notater, sjekklister, beregninger og steder mellom Memory Boxes, med detaljer og vedlegg bevart, også uten nett.

simple planner appproductivityoffline note-taking appbest second brain app

Ideer dukker ofte opp på ubeleilige tidspunkter, før du rekker å arkivere dem ordentlig. Du noterer dem ned der du kan og sorterer dem senere.

  • Hvor mange gode ideer har forsvunnet fordi du var opptatt med å lete etter et sted å lagre dem?

Med flyttefunksjonen i Memory Chat kan du omorganisere oppføringer mellom passende Memory Boxes. Tilhørende notater, filer og andre detaljer følger oppføringen.

Hva er Move-funksjonen i Memory Chat?

Når du flytter en oppføring til en annen Memory Box, kan informasjonen og vedleggene som hører til, følge med:

  • 📥 Start i innboksen: Skriv ned ideer etter hvert som de dukker opp, og arkiver dem deretter i den aktuelle minneboksen.
  • 🔄Flytt innhold mellom minnebokser: Overfør notater, sjekklister og andre elementer når du trenger det.
  • 📎Vedlegg forblir ved elementet: Bilder, filer, opptak og påminnelser forblir vedlagt etter flyttingen.
  • 🌐 Fungerer helt offline.

Hvordan fungerer Move-funksjonen trinn for trinn?

1. Velg oppføringen du vil flytte

Trykk og hold på oppføringen i innboksen eller en Memory Box.

2. Velg flyttealternativet

Velg "Flytt" fra hurtigmenyen.

3. Velg notatdato

Velg datoen først:

  • Behold opprinnelig dato: Oppføringen beholder datoen den ble opprettet.
  • Endre dato: Oppføringen organiseres med det valgte datoalternativet.

4. Velg destinasjonen Memory Box

Velg Memory Box som skal motta oppføringen.

5. Flytting fullført

Oppføringen flyttes til den valgte Memory Box med datoalternativet du valgte. Detaljer og vedlagte filer følger med.

Hva gjør Move-funksjonen i Memory Chat unik?

"Fleksibel organisasjon"

Skriv ned ideene først, og flytt dem til riktig sted senere.

"Enkel innholdsoverføring"

Flytt notater eller annet innhold mellom passende Memory Boxes når det er nødvendig.

"Behold alle dataene dine"

Oppføringen beholder tilhørende filer, bilder, notater, opptak og andre vedlegg etter flyttingen.

"Fungerer helt frakoblet"

Organiser innholdet ditt når som helst, selv uten internettforbindelse.

Når bør du bruke flyttefunksjonen?

  • Rask registrering: Lagre en idé i innboksen og flytt den til en passende Memory Box senere.
  • Etter hvert som en idé tar form, flytt notatet fra en generell minneboks til en dedikert til det aktuelle prosjektet.
  • Etter hvert som innholdet ditt utvides, bør du ta deg tid til å holde det digitale arbeidsområdet ryddig og brukervennlig.
  • Trenger du å omorganisere? Enten materialet er personlig eller arbeidsrelatert, kan du omorganisere det når det er nødvendig.

Med flyttefunksjonen kan du registrere ideer først og organisere dem senere. Detaljer og vedlegg følger oppføringen, slik at sammenhørende informasjon blir bevart.

Get Support